Beri za ljudi

Začela se je Tomorrowland čarovnija!

Poletje poleg počitnic prinaša tudi nekatere odmevne festivale. Že po Sloveniji se jih bo čez ta dva poletna meseca razvrstilo ogromno. Za ljubitelje metal glasbe imamo pri nas srečo, ker gostimo enega najboljših metal festivalov. Ko pa gre za ljubitelje elektronike, je večna želja obiskati Belgijo. In tam se je pravkar začelo. Tomorrowland 2018 z letošnjim imenom “The Story of Planaxis“. Gre za enega največjih in najbolj čarobnih elektronskih festivalov na svetu. Skozi leta je samo še gradil na svoji pompoznosti, zato tudi letos sigurno ne bo razočaral in bo pustil obiskovalce odprtih ust. Ker je obisk precejšnji in se karte, kljub zneskom čez 225€, razprodajo ekstremno hitro, je tudi za tiste, ki so ostali doma, poskrbljeno. Največje nastope mega zvezdnikov bodo lahko spremljali v živo prek spleta!

Foto: Tomorrowland.com

Foto: Visitflanders.com

IMAJO FILING ZA DETAJLE

Vedno me fascinira organizatorjev občutek za detajle. Poleg tega, da je odrska scenografija megalomanska, barvita in psihadelična, dobi bodoči obiskovalec pozitiven občutek že takrat, ko po pošti prejme svojo vstopnico. Ta pride v obliki umetelno izdelane zapestnice, ta pa pride skrbno zapakirana v škatlico, ki kupcu ponudi dodatno doživetje. Ponavadi se škatlo, v kateri pride izdelek, pospravi na podstrešje. Ampak ne to škatlo. To škatlo so verjetno dizajnirali celo leto, tako kul izgleda. Letošnja je prišla z nekakšno piščalko v obliki morskega konjička, sama škatla pa z luknjicami prikaže različne skrivnosti, ki jih skriva. Pač, znajo poskrbeti, da je zanimivo še pred festivalom, najs!

TAKOLE IZGLEDA ŠKATLICA!

Foto: Edmtunes.com

KDO PA VSE PRIDE LETOS?

Haha, ni da ni! Med največjimi imeni so letos Tiësto, Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, French Montana, Carl Cox, Alan Walker, Hardwell, Axwell /\ Ingrosso, Steve Aoki, Armin van Buuren, Galantis, Fatboy Slim, Wolfpack, Lost Frequencies, Martin Garrix, Jonas Blue, Sigala, Afrojack, Robin Schulz in David Guetta. To pa so samo tisti najbolj znani, nastopov in odrov je malo morje in za vsakega se nekaj najde v tej pravljični deželi, ki se obudi v Belgiji za naslednja dva vikenda.

Foto: Weraveyou.com

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE Z TOMORROWLAND EP-OM

Duo je belgijskega porekla in zato vedno znan obraz na festivalu. Vedno pripravita kaj v namen Tomorroland-a, od himne festivala do lastnega doprinosa pri izgledu festivalske scenografije. Letos za oboževalce pripravljata prav poseben nastop, saj sta ekskluzivno za letošnji festival izdala Tomorrowland EP, ki sestoji iz sedmih komadov. Pesmi naj bi se ena od druge stopnjevale in pričarale to, kar pričara festival sam; nekaj veličastnega. Pri EP-u sta sodelovala tudi z drugimi DJ-ji, od Hardwella, W&W, Nicky Romero in še in še. Kdor je uspel dobiti svojo zapestnico, bo sigurno užival sto na uro tale dva vikenda. Drugi pa bodo lahko vse to spremljali doma. Pa več sreče drugo leto!

LIVE najdete na njihovi spletni strani.

Foto: Takole sta prižgala nebo Dimitri in Mike leta 2016. (Youtube.com)

Foto: Digidot.eu

Avtor: Peter Susič

Deli: