Beri še mal za dušco skretno branje

Ta Twitter profil nam pove, če lahko v špilu pobožamo psa

Novi špili prihajajo in prihajajo kot po tekočem traku. Eni so dobri, drugi pa polomija od polomije. Tretje pa igraš, ker bi drugače umrl od dolgčasa. Na spletu se je mogoče na te stvari že vnaprej pripraviti, saj ljudje zelo pridno in hitro spisujejo recenzije. Pa ste se že kdaj vprašali ali je v neki igri mogoče pobožati psa? Okej, saj mi tudi ne, ampak sedaj bo odgovor na točno to vprašanje mogoče najti na Twitter profilu Can You Pet The Dog?.

INTERNET AT ITS FINEST

Internet ne bi bil internet, če se na njem poleg uporabnih informacij ne bi dalo najti tudi bedarij. Ampak tole je kjut bedarija. Hej, mogoče pa nekoga res zanima božanje virtualnih psov. Nekateri špili se s tem prav zelo potrudijo. V zadnjem Far Cry-ju te celo poliže po frisu. Kjut af! V začetku tega marca je precej uspešno začel laufat Twitter profil s plemenitim namenom informativnega iskanja iger, kjer lahko pobožaš pse. Lepo, da se ljudje ubadajo s pozitivnimi stvarmi.

TROLI SO SMEŠNI

Se pa vedno najde tip, ki na neko stran pride samo trolat. Ampak tej troli so precej zabavni. Konec koncev se na profilu sprašujemo, ali lahko pobožamo psa. Torej je logično, da se v njej tudi omenja igre, kjer je božanje onemogočeno. Takšen špil je recimo zadnja Zelda. Nek uporabnik je omenil celo, da se na žalost ne more pobožati ogromnega psa Sif-a iz Dark Souls. Pa tako luškan je! Ampak je boss in ga moraš fentat. Življenje je kruto. No, profil obstaja in pojdite ga počekirat. Mogoče vam pride prav. Ali pa tudi sami kaj prisostvujete za internetno skupnost. Družabna omrežja so namenjena točno temu.

Avtor: Peter Susič

Deli: