Beri skretno branje

Realistične maske ljubljenčkov so postale resničnost

Ste si kdaj želeli imeti res hudo realistično masko svojega najljubšega ljubljenčka? Mogoče za pusta ali noč čarovnic, mogoče pa kar tako, za čez dan? Vas ne briga toliko, kaj si bodo o vas mislili prijatelji? Potem je tole definitivno za vas! Na Japonskem, deželi kakovostne elektronike in ekstra bizarnih idej, so prišli na idejo, da bodo po naročilu delali maske, ki bodo nalik podobne vašemu ljubljenčku. Samo par fotk jim morate poslati in oni že začnejo delati svojo čarovnijo. Mamljivo?

Foto: Japantoday.com

BITI NAŠ LJUBLJENČEK NI POCENI

Umetniška pisarna Shindo Rinka s pomočjo ustvarjalnega studia 91 izdeluje realistične maske po naročilu. Popolnoma normalen človek se tako lahko odloči skeširati okrog 2.370€ da dobi povečano glavo svoje mačke. Te so zaradi svoje podrobne izdelave kar malce srhljive. Pa tudi zato, ker četudi so do zadnje pege identične resničnemu ljubljenčku, njihove oči delujejo mrtvo in od gledanja začne boleti glava. A kar je nam malce bizarno, je lahko nekomu drugemu super ideja in no-brainer nakup. Mogoče v prihodnosti naredijo majcene maske človeškega lastnika, ki jih natakneš na glavo ljubljenčka? Fair enough.

Foto: Prideš v bar in tam te pričaka tale trojica… (Japantoday.com)

KAJ NAREDITI, DA NAS MAČKA ZASOVRAŽI

Nek tip je svoj primerek že naročil in ga uporablja pri snemanju video dnevnika svoje mačke, ki je dobila mladičke. Mišljenje o tem si razvijte kar sami. In kar je smešno za nas pa je sigurno največja groza za ljubljenčke. Že tako se kdaj ustrašijo lastnega odseva v ogledalu, kaj bi naredili šele, če bi zagledali big ass glavo njih samih. Če naročite tole realistično glavo potem vam 100% garantiramo, da vas bo vaša mačka sovražila iz dna srca.

Uredil: Peter Susič

Deli: