Beri skretno branje

Soulja Boy obljublja novo konzolo s Fortnite-om

Človek bi se do sedaj že vprašal: “Na kakšnih drogah je Soulja Boy?” Njegova trmasta odločnost za preboj na igričarski trg je že malce utrujajoč. Že prvi dan, ko je naznanil, da bo mogoče kupiti njegovo konzolo z na stotine starinskih prednaloženih iger, je folk poštekal, da nekaj ne štima. Njegova konzola je bila namreč kopija druge kitajske konzole, ki je bila 3x cenejša od Souljeve verzije. Kljub vsem fiaskom pa je v zadnji novički Boy povedal, da naj se pripravimo na novo konzolo, Soulja Game, ki bo imela prednaložen Fortnite. Epic Games pa ne šteka, za kaj se gre.

View this post on Instagram

Gang shit no lame shit ❗️🤞🏾

A post shared by Soulja Boy (@souljaboy) on

ISTI KAKEC, LE 3x DRAŽJI

Pred meseci so se nekateri nostalgiki razveselili prihoda replike PS1 s pripadajočimi PS1 igricami, kar pa se je izkazalo za velik flop. A na to se Soulja ne ozira, saj kljub temu, da je folk ugotovil, da lahko iste igre prek emulatorja špila na računalniku, še kar napoveduje nove in nove konzole. Ker je pri prejšnji konzoli obljubljal veliko starih igric, ki so v lasti Nintenda, ga je ta seveda tožil, čeprav je Soulja ves čas trdil, da za to nimajo pravne podlage. Isto je iz prodaje umaknil fejk Apple izdelke. Da se njegova roba ful prodaja, je skušal dokazati celo tako, da je prodajne številke ponaredil. V bistvu pa je njegovo prejšnjo konzolo kupilo mizerno število ljudi.

FORTNITE KONZOLA?

Sedaj si fantina želi v zelje zlesti še Sonyju. Načrtuje namreč prodajo prenosne konzole, ki je zelo podobna Playstation Viti, za dodaten “wtf stari??” pa je načrtovana konzola, ki naj bi imela prednaložen Fortnite. Epic Games, založnik špila, je povedal, da nima pojma, kaj možakar blebeta. Fortnite namreč naj ne bi deloval na rootanih konzolah ali na jailbreak-anih Applih. Ve se, kam pes taco moli, in Soulja si očitno želi publicitete. Slaba publiciteta baje ne obstaja, a močno dvomimo, da je njegova strategija uspešna. Ampak mogoče se motimo, mogoče je res najboljša formula za uspeh ta, da te ima folk za bedaka, da oboževalcem, kolikor jih je še ostalo, prodajaš preplačano robo in kot za šalo zbiraš tožbe različnih podjetij. Precej pestro življenje, tole.

Avtor: Peter Susič

Deli: