Beri skretno branje za ljudi

Samsungova predstavitev S10 je bila tako paša za oči kot za brbončice

Dva tedna po tem, ko je Samsung čez lužo na pompozen način predstavil svoj nov zaslon z luknjo, so svojo predstavitev gostili tudi v Sloveniji. In sicer na Ljubljanskem gradu, kjer smo ob obilici pijače in jedače poslušali vse, v čemer naj bi bil novi S10 ter njegov večji in manjši brat resnično dobri. Izboljšave so v bistvu kar standardne: boljše kamere, boljši display, boljša baterija, umetna pamet in nova lokacija bralnika prstnih odtisov. Na koncu smo jih lahko šli še malce pošlatat.


Še malo nostalgije, hehe.

SORI, AMPAK RES JE LEP

Novi telefoni so bili zelo podobni jedači, katero smo veselo malicali medtem, ko smo si ogledovali nove aparate. Lepi na pogled in niso razočarali, ko smo jih prvič poskusili. Uporabniški vmesnik je nov, malce risankast z velikimi ikonami, a zato bolj pregleden za starejše ljudi, ki ne marajo za drobni tisk. Na hrbtu sem se čisto na hitro poigral s tremi kamerami, katerih prvi vtis je presneto dober in komaj čakam, da pojdem z njimi na fotošuting! Nasplošno vsi modeli švigajo gladko, luknja v zgornjem delu ekrana pa ne moti tako zelo, kot moti vsem znani notch. Škoda le, da nam niso v roke potisnili še njihove Galaxy Gibanice (Fold) in 5G modela. No, pa drugič.

TORTICE, PRŠUT IN ZABAVNA ELEKTRONIKA

Glavna atrakcija, poleg novih mobilnikov, je bila hrana, ki je bila lokaciji primerna. Domača jetrna pašteta, kozji sir s suhimi marelicami, zeliščna frtalja, handmade burgerji, craft pivo in kuhan pršut v testu. To je le nekaj iz ponudbe, med katero smo lahko izbirali. Velik izbor raznolike in dobre hrane pa lahko spet primerjam s tem, kar nam ima ponuditi tale Galaxy S10. Tako kot nihče ni pričakoval, da bo toliko hrane, nihče ni pričakoval, da bo Samsung ponudil toliko različnih novosti in funkcij, potrebnih in seveda tudi nepotrebnih. Enako ni nihče pričakoval, da bo hrana narejena tako sofisticirano in lepa na pogled. Torej spet lastnost, katero si nov Galaxy s to hrano sigurno deli. Seveda pa je nekaj stvar videti in drugo stvar zares testirati. Če me bo Galaxy S10 tako zadovoljil kot vsa tista gurmanska hrana na predstavitvi, bom moral še malce počakati. Po videnem me slednje sploh ne skrbi. Zdaj pa jest krofe!

Vse fotke so bile posnete s Galaxy S7.

Avtor: Peter Susič

Deli: