Beri še mal za dušco

Prihaja Mario Kart za telefone!

Kdo od nas se ne spomni priljubljene igrice za Nintendo, imenovano Mario Kart. Uf, nekaterim so ravnokar v glavo stopili vsi spomini ob preigravanju te igrice. Večinoma dobri spomini, zabava, smoki, kokice, kokakola in igranje po cele dneve, pri starejših pa morda še kakšen Bandidos zraven.

OH, SPOMINI…

No pa imamo tukaj še malo slabše spomine, ko si brata premagal v igri in te je zatožil mami, češ, da si ga udaril, potem pa si od mame dobil par… vzgojnih. Ali pa ko disketa ni delovala in si moral v njo pihati. Potem pa si celo večnost pihal v disketo, v konzolo in na koncu seveda ni nič delalo. Verjetno pa nikoli ne bomo pozabili izgleda Nintendo kontrolerja. Dva mala rdeča gumbka na desni strani in plus na katerem so puščice.

Foto: Usgamer.net

Okej, predno gremo na glavno temo, naj povem še to. Pri nas doma si je mama vzela dopust, zato, da bi bratu podrla rekord pri igrici. Itak, da ji ni uspelo.

Za tiste, ki se pa igre Mario Kart ne spomnite… No to je igra v kateri je glavni junak Mario. Ja, to je tisti mali možicelj, rdeče barve. Ima pa tudi brata Luigia. Mario se vozi v Gokartu in tekmuje z ostalimi tekmovalci, kdo bo prej na cilju. Med vožnjo pa sotekmovalcem nastavlja razne ovire, kot so na primer bananini olupki.

BANANE BOMO METALI TUDI NA TELEFONU

Nintendo nas je ob začetku tega leta razveselil z novico, katera bo v naša mlada življenja prinesla ogromno spominov, verjetno bo to novi hit, kot je bil pred dvema letoma Pokemon Go. Izdali bodo mobilno verzijo igre Mario Kart, žal pa samo za iOS sisteme.

Foto: Youtube.com

Nintendo ne želi izdati več informacij glede igre Mario Kart za pametne telefone. Vemo le, da se bo igra imenovala Mario Kart Tour, z datumom izdaje v marcu 2019.

Podjetje pravi, da je igra trenutno v razvijanju, ampak ne sporoči kako daleč so že napredovali. Na Twitter so zapisali: ”Štartna zastava je bila dvignjena in ciljna črta je blizu. Nova mobilna aplikacija je trenutno v razvoju: Mario Kart Tour! #MarioKartTour se bo izdala Marca 2019.”

Potrebno bo še počakati dobro leto na igro, do takrat pa lahko lovimo še naše Pokemone.

Foto: Tomsguide.com

Avtor: Gal Ancelj

Deli:

Za nadaljnje branje...