Beri skretno branje

Odstranil penis, ker ga ni mogel potetovirati

Tetovaža lahko ostane za vedno, zato jo ponavadi ljudje skrbno izberejo. Lahko je kakšna kul poslikava, zanimiv vzorec, mogoče samo modre besede, s katerimi bi se sami opisali. Kje je torej meja? Nekateri svoje telo jemljejo kot prazno platno, ki mu nekaj manjka. Poslikava ali par besed enostavno ni dovolj. Stvar gre že v takšne ekstreme, da zapolnijo vsak košček kože s črnilom. Eden takšnih je 32-letni Adam Curlykale iz Rusije, ki ima tetoviranih kar 90% celotnega telesa. Ker pa obstajajo nekateri deli, katerih ni mogoče pobarvati s črnilom, se je te odločil odstraniti. Dal si je odrezati penis, mošnjo in obe bradavički.

🖤☻

A post shared by Adam (Oreo) Curlykale (@adam.curlykale) on

Foto: Dziendobry.pl

ZAKAJ POSLIKAVE?

Adam je pred leti trpel za rakom, ki ga je sicer premagal, ampak mu je pustil oslabljen imunski sistem. Zaradi tega je stalno izgledal šibek in bled. Pozneje so mu postavili diagnozo albinizma, kar je pojasnilo njegovo vedno bolj izrazito bledico. Začel je s tetoviranji, saj svojo blede kože ni prenesel. V 12 letih je obdelal že 90% celotnega telesa, celo svoje oči si je potemnil. Ima še nekaj zaplat telesa, za katere še razmišlja s čim jih bo zapolnil. Ne more pa si potetovirati penisa in mošnje. Po njegovem mnenju zaradi tega zastirajo pogled na preostale tetovaže, zato se jih je odločil odstraniti.

I'm slowly recovering. ☻ #nullo #nullification #recovery #adamcurlykale

A post shared by Adam (Oreo) Curlykale (@adam.curlykale) on

Foto: Adam na nekje vmesni točki svojih poslikav. (Ilsalottodelleparole.com)

“VEDEL SEM, DA SEM DRUGAČEN”

Poseg se je odločil opraviti v Mehiki, kjer že okreva in se javlja na družabnih omrežjih. Slaven je postal šele lani, ko se je pokazal v šovu “Second Face” na Poljski televiziji. Tam je prvič javno pojasnil, zakaj je cel tetoviran. “Vedno sem vedel, da se drugačen od drugih. Moja najljubša barva je vedno bila sive z vsemi njenimi odtenki.” 50 odtenkov sive pa to. “Svoje tattoo-je dizajniram sam, ker gredo na moje telo. Imam vizijo in jo uresničujem korak za korakom. Življenje je tako kratko, da sem se ustavil razmišljati, kaj bo jutri. Življenje se odvija že zdaj.”

Avtor: Peter Susič

Deli: