Beri skretno branje

Objava “The Rock-a”, zaradi katere so mu nekateri nehali slediti

Stalna medijska izpostavljenost je za zvezdnike kar problematična, saj se morajo stalno vesti vzorno. Karkoli naredijo oziroma nekdo drug naredi v njihovem imenu (družabna omrežja zvezdnikov po večini nadzoruje nekdo drug in ne oni sami) mora biti hudo dobro premišljeno. No, Dwayne “Skala” Johnson oziroma njegova ekipa se je pri naslednji objavi malce vštela, saj je njegove oboževalce povsem razdelila. Nekateri so ga celo prenehali slediti.

Foto: Reuters

NOV TANK S POSEBNIM IMENOM

Gre namreč za sliko otvoritve novega tanka ameriške tankovske divizije, ki nosi prav posebno ime: Dwayne “The Rock” Johnson. Bivši wrestler je bil nad tem namreč zelo počaščen in seveda objavil sliko tanka na njegovem Instagramu. Najbolj pa je zmotil opis ob sliki. “Trdoživ, bad ass, seksi za pop*zdit in ustvarjen, da (brez težav) opravi svoje delo.” Zraven se je seveda še zahvalil vojski za njihovo služenje.

RAZMERJE 50/50

Kot vedno je razmerje med ljudmi, ki jih objava moti oziroma ne moti, nekje na pol. Nekaterim se zdi samo malce ne vmesno, drugi pa ogorčeno kritizirajo, češ, da podpira nesmiselno nasilje, ki ga takšno orožje povzroča. Je pa vseeno hecno, saj si je Johnson zgradil kariero v filmih, kjer orožja definitivno ne manjka. No, pa saj Dwayna izguba nekaj sledilcev ne boli tako zelo. Objave ni izbrisal, sam pa ima še vedno 135 milijona sledilcev.

Avtor: Peter Susič

Deli: