Beri še mal za dušco skretno branje

Mi bomo odločali o Bear Gryllsovem preživetju!

Po nadvse zanimivi epizodi Bandersnatch iz serije Black Mirror, kjer je lahko gledalec sam odločal o poteku zgodbe in na podlagi odločitev ustvaril lasten konec, je Netflix že pripravil novo interaktivno serijo. V njej pa bomo spremljali nam sigurno zelo poznanega Bear Grylls-a, ki bo z našo pomočjo utiral pot skozi divjino in v njej preživel ali pa, če smo grozni, ugledal svoj bridek konec. Vsekakor zveni zelo zabavno!

Foto: Reuters

KO IMAŠ BEAR GRYLLSOVO ŽIVLJENJE V ROKI

Do sedaj smo samo gledali, kako so Bearove odločitve vedno pripeljale do srečnega konca. Zdaj pa bomo lahko tudi mi testirali našo sposobnost hitrega odločanja v kočljivih situacijah. Ali ob srečanju z medvedom zbežimo ali pa se uležemo in zmolimo očenaš? Bomo pojedli tistega mastnega črva ali raje stradajoče iskali bolj okusen obrok? Bomo prečkali reko in prihranili čas ali raje izbrali daljšo, bolj suho pot. Postavili šotor ali raje ranljivo spali na prostem?

STO NAČINOV, KAKO UMRETI ALI PREŽIVETI

Sigurno odločitve niso prehude, čeprav ne dvomim, da bodo nekatere pripeljale do Bearove smrti. Z njim je sicer vse v redu, saj že veselo reklamira svojo novo serijo. Ne bo pa nič čudnega, če bodo gledalci hoteli Beara ubiti na sto in en način (kot naj bi po statistiki počeli gledalci v interaktivni epizodi Bandersnatch). Nič osebnega seveda, ampak to pač zna biti sila zabavno. Serija z naslovom You vs. Wild izide 10. aprila na Netflixu. Komaj čakamo!

Foto: Izbire v Bandersnatch-u so bile včasih enako grozne. Bo tako tudi tokrat? (Blog.screenweek.it)

Avtor: Peter Susič

Deli:

Za nadaljnje branje...