Beri skretno branje

Dvoboj dveh “Hulkov”, katerega si želimo videti

Pred pol leta smo bili priča zanimivemu in hkrati smešnemu dvoboju štirih Youtuberjev, dvojice bratov, ki so svoj “beef” začeli kar prek interneta. Na spletu se pač hitro najde enakovrednega nasprotnika, še posebej pa se tam gor najde pozornost. Podobno je storil iranski bodybuilder Gharibi, ki je preko družabnih omrežij iskal borca, ki bi imel “dovolj jajc” za dvoboj v MMA ringu. Gharibijevo povabilo je naposled sprejel brazilski bodybuilder Romario, najbolj hecno pa je to, da imata oba podobna vzdevka. Gharibi se drugače kliče Iranski Hulk, Romario pa Brazilski Hulk. Tole bi znalo biti še zanimivo!

NEVER SKIP A LEG DAY

Si je pa treba priznati, da oba izgledata nekam hecno. Nič ni narobe z izklesano postavo, a pri obema je videti, da sta se malce preveč posvetila samo enemu predelu telesa (beri: zgornjemu). Gharibi je res ogromna kepa mišic, ki izpade zelo komično, ko se slika za volanom. Zelo nas spominja na lik Mountain iz Igre prestolov. Romario pa očitno uporablja neko čudno tehniko dvigovanja uteži, da mu je uspelo dobiti tako… poudarjene mišice. Slednje so sicer bolj posledica tega, da je Romario nekoč redno uporabljal injekcije posebnega olja, katero mu je vizualno povečalo mišice. Da to ni najbolj pametno je spoznal takrat, ko je zaradi hudega vnetja skoraj izgubil roko. A mišice govorijo svoje in človeku dajejo krila. Zato ni zmanjkalo besed, kot so “pridi, odtrgal ti bom glavo” in podobno.

“TI SHUJŠAJ, JAZ SE ZREDIM”?

A očitno je bilo vrtenje jezika malce pretirano, saj je originalni posnetek, ko je Romario izziv sprejel, ta tudi izbrisal. V njem je zelo suvereno izzval Gharibija na fajt. Ker pa je med njima poštena razlika v teži (Romario ima 104kg, Gharibi pa opasnih 178kg), je Romario predlagal, da bi sam pridobil do kilaže 120kg in Gharibi shujšal do 120kg. Razlika v teži ju verjetno tudi ovira, da bi njun pretep bil legalen. Pa tudi, prošnja je precej neumna. Torej je treba tale dvoboj vzeti za rezervo. Bi bil pa presneto zanimiv, v kolikor se uresniči. Mogoče bi bilo videti dva edinstvena mišičasta primerka, katera si eden drugemu skušata odtrgati glavo. To bi bil smeh!

Avtor: Peter Susič

Deli:

Za nadaljnje branje...