Beri skretno branje

Beyoncé naj bi častila vstopnice, če postanete vegan

Kaj bi se moralo zgoditi, da bi vas prepričalo, da postanete vegani? Ajde, nekateri se za takšno dieto odločijo, ker jim je takšna hrana pač všeč, a večina ima za seboj nekakšno prepričanje, razlog, zakaj ne jesti ničesar, kar je prišlo iz živega bitja. Za veganstvo se je odločilo že kar nekaj zvezdnikov in tako začelo opozarjati na težave, ki jih za okolje prinaša mesna industrija. Zelo aktivna veganska aktivistka pa je tudi Beyonce, ki se je širjenja veganske ideologije lotila na, za njene oboževalce, presneto mamljiv način

STE SE PRIPRAVLJENI ODREČI ZREZKU?

Nekdo, ki bo postal vegan, to dokazal in bo izžrebal, bo lahko obiskoval koncerte nje in njenega moža Jay-Z-ja povsem zastonj, za cel lajf! Naslovnice se sicer berejo kot, da bo Beyonce šenkala vstopnice vsakemu, ki bo namesto zrezka raje pojedel malce solate in tofu, a ne ne, morali boste biti izžrebani. Folk na Instagramu in Twitterju se že šaljivo odziva na njeno trditev in piše tvite v smislu: “Kaj?! Zastonj karta če postanem vegan? Kje je moja solata?!”

SE SPLOH HOČETE ODREČI ZREZKU?

Ljudi, ki bi si želeli doživljenjsko v živo poslušati kraljico Beyonce, je ogromno. Tudi v Sloveniji se najde kar nekaj die hard fenov. Torej, boste tudi vi sledili slavni pevki in zmanjšali svoj ogljikov odtis, ali vas sočni zrezek pač preveč mika? Pa tudi, če zmaga nekdo iz Slovenije… Bolj težko bo obiskovati njene šove od tukaj. Ampak vse se da, če se hoče. Tudi postati vegan. Ampak, a to sploh hočemo?

Foto: Reuters

Avtor: Peter Susič

Deli: