Beri za ljudi

Babi za vzor

Če ste kdaj mislil, da je Peter Pan car, ste se globoko motl. Helen Ruth Elam Van Winkle ali svetu bolje poznana pod imenom Baddie Winkle je tista, ki je pravljico naredila resnično. Pri svojih 90-ih fura lajf najstnice in prave Instagram influencerke – zdej je na 3,3 milijonih foloverjev. Njeno provokativnost in kontroverznost pa je zapakirala pod slogan “stealing yo man since 1928“. In dejansk se je je za bat. 😉

brazil got the finest men 🤡 #badassbucketlist @hotelsdotcom 🔥 #Spon

A post shared by BADDiE (@baddiewinkle) on

Kurt Cobain #OriginalGrit @gritcreative

A post shared by BADDiE (@baddiewinkle) on

Ni konc sveta

Helenino življenje, kljub barvni eksploziji na njenem Instagram profilu, ni blo prav nič lahko. Najprej je v prometni nesreči zgubila moža, potem ji je za rakom umrl še sin. Sledila so dolga leta žalovanja, a je vztrajala zaradi svoje hčere, petih vnukov in treh pravnukov. Po več letih žalovanja pa se je imela sama sebe dost in se je odločla, da to še ni njen konec. Spomnila se je, kdo je bila ona kot mlado dekle: vesela, živahna, vedno nasmejana, samozavesna in povsod prisotna. In zdaj živi točno tako kot takrat.

moood rn @miikesnow

A post shared by BADDiE (@baddiewinkle) on

Babi na netu?

Za to, da je pristala najprej na Twitterju potem pa še na Instagramu ter začela osvajat svetovno občinstvo, je kriva njena pravnukinja Kennedy. Helen jo je čakala, da pride iz šole in ko je leta 2014 mlado dekle videlo svojo babico oblečeno v tie-dye majco, raztrgane kavbojke in Hufove zokne,  ji je kapnalo: Babi, ti si za na internet! In zvezda je bila rojena!

Frendica

Tulk je huda, da jo imajo za zgled tudi Gwen Stefani, Nicole Richie, Miley Cyrus in celo Drew Barrymore.

Barve, barve, ki niso samo barve

Na njenem instiču lahko takoj vidimo, da črna ni opcija. Barve so namreč tisto, kar predstavlja njo, njeno osebnost in življenje, ki ga živi. Prava kombinacija neverjetne volje, “dol mi visi” in sem kar sem in takšno se imam rada. Uči, da se življenje po šestdesetem ne konča, če nočeš, da si sam pripovedovalec svoje zgodbe in da si ti tisti edini, ki lahko samozavestno objame svoj jaz in s svojo identiteto zmore vse.

chillin killin always 🌴 📷 @marinafini

A post shared by BADDiE (@baddiewinkle) on

I don’t know what’s hotter, me or this Angriest Whopper🔥 #bkpdpartner

A post shared by BADDiE (@baddiewinkle) on

Inspirejšn

Čeprav so njene slike včasih na meji okusnega in se nekajkrat vprašaš, če bi svojo babico blo tut fajn gledat na pol razgaljeno z rokami na ritih hudih tipov tvojih let, te med skrolanjem po profilu nasiči s pozitivno energijo. Njen nasmešek je itak top, ne vem pa kako, ampak pač ji totalno uspeva fenomenalno združevat nek new-agerski stil, hip hop, otroke cvetlic in disco 70-ta, 80-ta. Pod črto: ženska je carica in je lahk zgled tut mlajšim generacijam!

BONNET BABE BADDIE @papermagazine

A post shared by BADDiE (@baddiewinkle) on

BWinkle po točkah …

  • hipijevske tie-dye majce –> obvezno!!
  • raztrgan jeans je stalnica
  • hudi zokni pa vansice al pa astronomske platformice
  • kar se tiče sončnih očal: nikol jih ni dost (po količini in velikosti)
  • bleščeče oblekce in fejk krzno je majka
  • ne it od doma brez Homies kapce
  • mavrice, mavrice, mavrice
  • NUJNA OPREMA: nasmeh

👽 hello earthlings 👽 @dollskill

A post shared by BADDiE (@baddiewinkle) on

 

Avtor: Monika Oset

 

Deli: